Europese aanbesteding
D.G.V. B.V. begeleidt samen met de placing broker conceptmatig het gehele traject van de Europese aanbesteding. Gemeenten zijn tegenwoordig al snel verplicht om hun verzekeringscontracten te gunnen middels een Europese aanbestedingsprocedure. De expertise van D.G.V. B.V. helpt de gemeente bij het krijgen van de meest efficiƫnte oplossing.

Gespecialiseerde dekking
Bij een specialist weet u dat u goed en vertrouwd bent, dat er kennis van zaken is en we uw taal spreken. Onze grondige risico-analyses zijn onder andere gebaseerd op onze specifieke (markt)kennis van verzekerden, en eventueel schakelen we specialisten van buitenaf in waar dit nodig is. Zo komen wij tot een volledig onafhankelijke inventarisatie en presentatie van risico's.
Deze risico's worden vervolgens aan standaard- en maatwerkdekkingen gespiegeld.

DISCLAIMER > De informatie op deze website is van algemene aard en kan niet worden gezien als een persoonlijk advies. De Graaf Verzekeringsconsultancy B.V. is niet verantwoordelijk voor het gebruik en de interpretatie van deze informatie door bezoekers van deze website. Voor een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met De Graaf Verzekeringsconsultancy B.V. Verwijzingen op deze website kunnen voeren naar andere websites en informatiebronnen welke door derden worden bijgehouden en vormgegeven en waarover De Graaf Verzekeringsconsultancy B.V. geen controle heeft. De Graaf Verzekeringsconsultancy B.V. is niet verantwoordelijk van het gebruik en de interpretatie van langs dergelijke weg verkregen informatie door bezoekers van deze website, dan wel de waarborg van privacygegevens op dergelijke websites.