Over De Graaf Verzekeringsconsultancy

  Onno de Graaf

  Directeur/eigenaar. Registermakelaar in Assurantiën (RMiA). Jarenlange ervaring in TOP-MKB en grootzakelijke/ publieke sector.

  Ervaring opgedaan bij 2 grootbanken en vervolgens bij 2 grote Amerikaanse beursmakelaars. Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij De Graaf Verzekeringsconsultancy B.V..

  Joke Natenstedt

  Consultant en medewerker van D.G.V. B.V..    
  Register Adviseur in Assurantiën (RAiA).

  Joke Natenstedt is meer dan 31 jaar werkzaam in de corporatiebranche en heeft een uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van risicobeheer, verzekeringen en het begeleiden van medewerkers. Met een creatieve, praktijkgerichte aanpak wil zij voor D.G.V. B.V. een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de verzekeringsportefeuille en het risicobeheer van woningcorporaties door onafhankelijk advies en begeleiding.

  Esther Verhoeff

  Directiesecretaresse en medewerker van D.G.V. B.V.

  Angelique van Zanten

  Mid-Office consultant en medewerker van D.G.V. B.V.

  Angelique is 15 jaar werkzaam in de corporatiebranche waarbij zij sinds 10 jaar haar specialisatie gelegd heeft bij de verzekeringsportefeuille en schadebehandeling.

  Zij is WFT-gediplomeerd en gecertificeerd. Zij is inhoudelijk gekoppeld aan de andere consultants en is de inhoudelijke spil tussen secretariaat en de consultants.

  Miranda de Graaf-Zwanenburg

  Commercieel- facilitair- claimsmedewerker van D.G.V. B.V.

  Jan Visser

  Senior Schadebehandelaar en medewerker van dochterbedrijf De Graaf Detachering B.V..   
  Certified Compliance Officer (CCO) en Register Risicomanager (RRM).

  Jan is meer dan 30 jaar werkzaam in het schadebehandelingsvak. Gewerkt bij verzekeraars (Allianz, Royal Nederland, Erasmus Verzekeringen) en bij Delta Lloyd als Compliance Officer. Heeft ervaring om van binnenuit woningcorporaties en gemeenten te werken; is bekend met de processen en dynamiek van deze organisaties.

  Jan Visser heeft een uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van risicobeheer, aansprakelijkheid en het begeleiden van schades in organisaties en het meenemen hierbij van de medewerkers. Met een scherpe analyse, verbinding leggende praktijkgerichte aanpak wil hij voor onze opdrachtgevers een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de dienstverlening en het risicobeheer van woningcorporaties, gemeenten en andere organisaties, door onafhankelijke beoordeling en het verbeteren van schadeprocessen en het geven van integraal advies na diverse schade-ervaringen.